Vastaava mestari ja työnjohtaja rakennusprojektiisi Jyväskylään ja Keski-Suomeen

Ota yhteyttä

Asiakkaan etujen ja rakennusprosessin laadun valvontaa

Vastaavan mestarin eli vastaavan työnjohtajan valitseminen rakennusprojektiin kannattaa tehdä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa prosessin sujuvuuden ja laadun varmistamiseksi. Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa vastaavan mestarin palveluita Jyväskylään ja Keski-Suomen alueelle. Toimimme ammattitaidolla ja moninaisten projektien läpiviennin tuomalla kokemuksella.

Vastaava mestari on rakennuttajan edustaja työmaalla

Vastaavan mestarin, eli vastaavan työnjohtajan vastuulla on rakennustöiden laadun ja oikeaoppisuuden valvonta. Vastaava mestari valvoo, että työt tehdään rakentamismääräysten ja rakennusluvan edellyttämillä tavoilla. Hän ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin, mikäli rakennustöissä tai rakennusmääräysten noudattamisessa havaitaan virheitä tai puutteita.

Toisin sanoen vastaava mestari on rakennuttajan asialla työmaalla, valvomassa hänen etujaan.

Rakennusmestarikuvake

Kysy tarjous vastaavan mestarin tehtävästä

Vastaavan mestarin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on luotettavuus – valvovan tahon pitää olla koko ajan tietoinen rakennusprojektin etenemisestä sekä työn laadusta. Yrityksemme onkin saanut vuosien saatossa runsaasti kiittävää palautetta aktiivisuudestamme työmaalla.

Tärkeintä meille on asiakaslähtöisen työnjohtajapalvelun tarjoaminen ja asiakkaidemme etujen valvominen parhaalla mahdollisella tavalla koko rakennusprosessin ajan. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – Insinööritoimisto Kari Haataja on alansa luotettava ammattilainen.