Arkkitehtisuunnittelu – Jyväskylä ja Keski-Suomi

Ota yhteyttä

Tavoitteena koti, jossa viihdyt ja jossa on hyvä asua. Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa rakennussuunnittelua ja arkkitehtisuunnittelua Jyväskylän alueella. Asiakaskuntaani ovat etenkin kotitaloudet, joita olen palvelut Keski-Suomessa jo vuosien ajan.

 Hyvässä rakennussuunnittelussa on kyse ennen kaikkea asiakkaan toiveiden ja talon toimivuuden yhteensovittamisesta. Lopputuloksena on koti, jossa on hyvä asua elää vuosien ajan.

Rakennussuunnittelua aina asiakaslähtöisesti

Rakennussuunnittelussa luodaan asiakkaan toiveiden, asumistarpeiden, ympäristön vaatimusten ja mahdollisten kaavamääräysten perusteella arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat (ARK- ja RAK-suunnitelmat) sekä LVIS-suunnitelmat. Suunnittelemme vuosien kokemuksella asiakkaillemme laadukkaan ja kustannustehokkaasti toteutettavan talokokonaisuuden, joka vastaa kaikilta osin nykyajan laatu- ja vaatimustasoja.

Suunnittelukuvake

Mukanasi koko rakennusprojektin ajan

Kysy lisää rakennussuunnittelusta, arkkitehtisuunnittelusta ja muista palveluistamme – tarjoamme asiakkaillemme avaimet mahdollisimman helppoon ja nopeaan rakennusprojektiin. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi suunnittelu- ja valvontapalvelut sekä erilaiset tukipalvelut esimerkiksi rakennusluvan hakemiseen. Ota yhteyttä!