Rakennussuunnittelu ja arkkitehtisuunnittelu Jyväskylä ja Keski-Suomi

Tavoitteena koti, jossa viihdyt ja jossa on hyvä asua.

Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa rakennussuunnittelua ja arkkitehtisuunnittelua Jyväskylän alueella. Asiakaskuntaani ovat etenkin kotitaloudet, joita olen palvelut Keski-Suomessa jo vuosien ajan. Hyvässä rakennussuunnittelussa on kyse ennen kaikkea asiakkaan toiveiden ja talon toimivuuden yhteensovittamisesta - lopputuloksena koti, jossa on hyvä asua elää vuosien ajan.

Rakennussuunnittelua aina asiakaslähtöisesti

Rakennussuunnittelussa luodaan asiakkaan toiveiden, asumistarpeiden, ympäristön vaatimusten ja mahdollisten kaavamääräysten perusteella arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat (ARK- ja RAK-suunnitelmat) sekä LVIS-suunnitelmat. Suunnittelemme vuosien kokemuksella asiakkaillemme laadukkaan ja kustannustehokkaasti toteutettavan talokokonaisuuden, joka vastaa kaikilta osin nykyajan laatu- ja vaatimustasoja.

Mukanasi koko rakennusprojektin ajan

Kysy lisää rakennussuunnittelusta, arkkitehtisuunnittelusta ja muista palveluistamme - tarjoamme asiakkaillemme avaimet mahdollisimman helppoon ja nopeaan rakennusprojektiin. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi suunnittelu- ja valvontapalvelut sekä erilaiset tukipalvelut esimerkiksi rakennusluvan hakemiseen. Ota yhteyttä!