Rakennuslupa-asioiden hoito Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Anna meidän hoitaa rakennuslupahakemuksesi byrokratia.

Rakennusluvan hankkiminen on kuukausien prosessi, jonka sujuvaan läpivientiin kannattaa ehdottomasti kysyä ammattilaisen apua.

 Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut rakennusluvan hankkimiseen ja rakennuslupa-asiakirjojen laatimiseen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.

Asiantuntijan avulla lupaprosessi käyntiin ja päätökseen vaivattomasti

Rakennuslupaprosessissa rakennuttajan pitää ottaa huomioon kymmeniä tai jopa satoja lupaan vaikuttavia asioita sekä tuntea erilaiset rakennussäädökset ja kunnan byrokratia. Lupaa haettaessa on hyvä olla perillä myös yleisesti koko lupaprosessin etenemisestä ja tulossa olevista vaiheista, jotta sen läpivienti olisi mahdollisimman nopeaa.


Insinööritoimistomme tarjoaa vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen lupaprosessin hallintaan. Kun asiat tekee kerralla oikein, voi luvan saaminen nopeutua ja virtaviivaistua merkittävästikin.

Rakennuskuvake

Rakennuslupa kuntoon kustannustehokkaasti

Insinööritoimisto Kari Haatajalta saat kaikki tarvitsemasi projektinhallinta- ja suunnittelupalvelut rakennusprojektiisi. Ota yhteyttä – kerromme sinulle mielellämme, miten me voimme tehdä rakentamisesta sinulle mahdollisimman helppoa.