Hyvät yhteistyökumppanit sähkö- ja LVI-rakentamisessa

Ota yhteyttä

Toiveitasi ja tarpeitasi vastaavat suunnitelmat uuteen kotiisi.


Hyvin toteutettu LVI-suunnittelu ja sähkösuunnittelu eivät ole vain teknisiä toimenpiteitä, vaan asiakaslähtöisiä prosesseja, jotka oikein toteutettuina parantavat talosi toimivuutta ja asumismukavuutta merkittävästi. 

Tärkeää on asiakkaan toiveiden huomioiminen sekä tarpeiden havaitseminen. Tavoitteena toimiva koti, jossa on hyvä asua.


Insinööritoimisto Kari Haataja tekee hyvien yhteistyökumppanien kanssa myös LVI-suunnittelua ja sähkösuunnittelua Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella.

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelussa määritetään kotisi talotekniikka. Tämä kattaa niin lämmitys-, käyttövesi- ja viemärijärjestelmät kuin ilmanvaihdonkin. Hyvällä LVI-suunnittelulla voidaankin tuoda säästöjä ja mukavuutta asumiseen mm. valitsemalla kotiisi ja käyttöösi parhaiten sopivat vesikalusteet sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.

Asiantunteva suunnittelija osaa myös sijoittaa LVI-putket rakenteisiin niin, että ne ovat mahdollisimman huomaamattomia ja hiljaisia.

Sähkösuunnittelukuvake

Sähkösuunnittelu

Nykyaikana sähkösuunnittelu jos mikä on asiakaslähtöistä suunnittelua, sillä esimeriksi valojen, sähköpistokkeiden ja katkaisimien sijainti on asumismukavuuden kannalta keskeisen tärkeää. Asiantunteva sähkösuunnittelija osaa myös ehdottaa kotiisi parhaiten sopivia turva- ja hälytysjärjestelmiä.